cbbbva9 short1
2,28€
  • 0,00€
  • 0,18%

BBVA ha emès per a Mapfre el primer bo verd estructurat utilitzant tecnologia cadena de blocs per a la negociació dels seus termes i condicions, en el qual l'asseguradora ha invertit 35 milions d'euros a un termini de sis anys, segons ha informat en un comunicat.

  • 10,99€
  • 4,57%

La rendibilitat d'aquest actiu, la particularitat del qual és el seu doble caràcter sostenible i tecnològic, està lligada a l'evolució del tipus swap de l'euro a cinc anys.

Els fons seran destinats a finançar projectes verds sota el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de BBVA, mentre que la negociació dels termes de l'emissió del bo s'ha realitzat a través de la plataforma de cadena de blocs desenvolupada internament per BBVA.

Els bons estructurats són actius negociables amb un venciment determinat i una rendibilitat lligada al comportament d'un tipus d'interès, acció, índex o tipus de canvi dissenyat segons les necessitats de rendibilitat, terminis i riscos de l'inversor.

Aquesta col·locació "contribueix a diversificar" la cartera d'inversions de l'asseguradora

Aquesta col·locació "contribueix a diversificar" la cartera d'inversions de l'asseguradora, i ho fa mitjançant un producte "innovador i sostenible", dos atributs que estan "plenament identificats" amb la política d'inversions de l'empresa, segons ha explicat el responsable de la gestió de la cartera de valors de Mapfre, José Luis Jiménez.

De la seva banda, BBVA reafirma el seu "sòlid" compromís amb el finançament sostenible i la seva aposta per les noves tecnologies. "L'aplicació de la tecnologia DLT en aquesta transacció ens ha permès simplificar els processos i agilitar els temps de negociació de cara a buscar l'excel·lència en el servei al client", ha assegurat el responsable global de vendes del banc, Juan Garat.

Noticias relacionadas

contador