• "Bayer té la intenció de completar la seva separació completa de Covestro en el mitjà termini", recorda el grup
cbbayer3

Bayer ven el 9% de la seva participació en el fabricant de químics Covestro per 1.200 milions d'euros. El gegant farmacèutic controlava el 40,9% de les accions abans de l'operació, ara mantindrà el 31,5% de la companyia.

La col·locació es va realitzar a un preu unitari de 63,25 euros per acció, és a dir, un descompte del 3,7% en comparació amb el preu de tancament de l'acció de Covestro de la nit anterior. "Com ja s'ha anunciat, Bayer té la intenció de completar la seva separació completa de Covestro en el mitjà termini", recorda el grup. La farmacèutica alemanya Bayer està centrada a completar l'adquisició del gegant nord-americà Monsanto per 66.000 milions de dòlars.

Els analistes de Bankinter destaquen que el 31,5% de la restant, valorat a 63,25 euros/acció, tindria un valor de 4.034,55 milions d'euros. "Aquesta notícia gairebé no tindrà impacte en la cotització de Bayer i posa un sostre a Covestro fins que Bayer no acabi de completar la venda de la totalitat de la seva posició", apunten els analistes. La companyia cau en la seva cotització al DAX un 0,6% en aquesta jornada després de conèixer-se la notícia.

Noticias relacionadas

contador