ep bayer
BAYER

Bayer ha conclòs el refinançament de l'adquisició de Monsanto després de la col·locació de 5.000 milions de dòlars en bons. Així ho ha anunciat l'alemanya aquest dimecres, a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 27,35€
  • -0,87%

"Amb aquesta operació, hem conclòs amb èxit el refinançament de l'adquisició de Monsanto", ha anunciat el grup alemany al seu comunicat.

"Hem conclòs amb èxit el refinançament de l'adquisició de Monsanto", ha anunciat l'alemanya

Bayer ha destacat, a més, a través del seu director de finances, Wolfgang Nickl, que aquesta transacció "ha confirmat la nostra reputació i alt nivell de confiança que Bayer té als mercats". Nickl apunta també que "les qualificacions de fins a tres agències són una clara prova del bon crèdit de Bayer després d'aquesta compra".

Els laboratoris alemanys van anunciar aquest dimarts la col·locació de 15.000 milions de dòlars en bons entre inversors institucionals. La farmacèutica alemanya va afirmar llavors que tenia "la intenció d'utilitzar els ingressos de l'emissió d'aquests bons per pagar parts del crèdit sindicat a través del qual s'havia finançat la compra de Monsanto".

El 4 de juny, l'alemanya va anunciar que Bayer serà el nom de la companyia, mentre que el de Monsanto deixarà de ser utilitzat, tot i que els productes adquirits conservaran els seus respectius noms i passaran a formar part del catàleg de Bayer.

"Avui és un gran dia", va afirmar Werner Baumann, president del consell de direcció de Bayer, i va destacar que l'operació "alberga el potencial de generar un valor significatiu" per als accionistes.

Noticias relacionadas

contador