la-commission-europeenne-devrait-avertir-bayer-concernant-son-opa-sur-monsanto

Bayer (-1%) ha anunciat aquest dimarts l'emissió de 15.000 milions de dòlars en bons per l'adquisició de Monsanto. Així ho ha comunicat l'alemanya a través d'un fet rellevant de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 27,40€
  • 1,88%

"La col·locació comprèn vuit trams amb diferents venciments i es dirigeix ​​exclusivament a inversors institucionals internacionals", ha anunciat el grup. A més, explica que "assegurarà el finançament a llarg termini de l'adquisició de Monsanto".

La col·locació comprèn vuit trams amb diferents venciments

La farmacèutica alemanya afirma, a més, que té "la intenció d'utilitzar els ingressos de l'emissió d'aquests bons per pagar parts del crèdit sindicat a través del qual s'ha finançat la compra de Monsanto".

El 4 de juny, l'alemanya va anunciar que Bayer serà el nom de la companyia, mentre que el de Monsanto deixarà de ser utilitzat, tot i que els productes adquirits conservaran els seus respectius noms i passaran a formar part del catàleg de Bayer.

"Avui és un gran dia", va afirmar Werner Baumann, president del consell de direcció de Bayer, i va destacar que l'operació "alberga el potencial de generar un valor significatiu" per als accionistes.

Noticias relacionadas

contador