ep el presidente de bbva carlos torres en la junta general de accionistas de bbva en el palacio de
H.Bilbao - Europa Press

Els experts de Barclays han reiterat les valoracions de BBVA i CaixaBank després de la presentació dels resultats. Per a BBVA, han reiterat el seu consell de mantenir el valor, amb un preu objectiu de 6,50 euros. En el cas de CaixaBank, han mantingut la seva recomanació de sobreponderar, amb un preu de 3,40 euros per acció.

  • 10,99€
  • 4,57%
  • 5,11€
  • 1,95%

Sobre BBVA, els experts del banc britànic assenyalen que els seus comptes del primer trimestre han estat millors del que s'esperava i que la ràtio de capital CET 1 del 12,7% també va superar previsions.

"El banc reitera els objectius a llarg termini, millorant l'orientació d'Espanya i Mèxic. Creiem que l'acció descomptarà de manera aquestes xifres", comenten.

En analitzar CaixaBank, indiquen que "les ràtios de capital i els tipus d'interès ofereixen moltes opcions de cara al nou pla estratègic" que té previst presentar l'entitat.

La seva previsió és que CaixaBank comuniqui al mercat un objectiu de rendibilitat de l'11% en el cas de la ràtio RoTE. Sobre els resultats, destaquen que "els costos i provisions més baixos" van permetre superar la previsió del consens en un 19% pel que fa al benefici net.

Noticias relacionadas

contador