bancos definitivo

Els experts de Barclays han fet lleus canvis als preus objectius dels bancs espanyols després de la presentació de resultats de 2019. Eleven els de BBVA, Santander i CaixaBank i baixen el de Sabadell. A més, mantenen sense canvis els de Bankinter i Bankia. Així mateix, deixen sense modificacions les recomanacions de tots ells.

  • 1,80€
  • 3,37%
  • 4,57€
  • -3,74%

Pel que fa a BBVA, fixen el nou valor teòric en 5,6 euros des de 5,5 euros ('neutral'). Per a Santander, ho pugen a 4,7 euros des de 4,6 euros ('sobreponderar'). Per a CaixaBank, ho milloren fins a 3,30 euros des de 3,20 euros ('sobreponderar'). A Sabadell, per part seva, ho baixen fins a 1 euro des de 1,15 euros ('sobreponderar'). Quant a Bankinter, ho deixen sense canvis en 5,80 euros ('infraponderar'), mentre que per a Bankia reiteren el preu de 1,90 euros ('neutral').

"Ens ha agradat especialment la formació de capital en tots els bancs espanyols, amb sorpreses positives en CaixaBank, Santander, BBVA i Sabadell. Ajustem els preus objectius a l'alça per a CaixaBank, Santander i BBVA mentre que retallem el nostre preu objectiu de Sabadell per a reflectir el nou 'guidance' i la venda de la unitat de gestió d'actius", assenyalen aquests analistes.

Barclays es refereix igualment en l'informe a les fortíssimes caigudes registrades per Sabadell divendres passat després de donar a conèixer els seus comptes. "Creiem que la reacció va ser exagerada. Ens va agradar el que va anunciar quant a generació de capital, l'augment del dividend al llarg de l'any i l'enfocament de la gestió en la reducció d'actius improductius. Esperem un ràtio d'actius improductius del 2,9% l'any 2022. Creiem que els resultats van mostrar qualitat, incloent marges estables, malgrat les provisions més elevades. Mantenim el nostre consell en 'sobreponderar', ajustant el benefici abans d'impostos en un 2%, -5% i -8% per a 2020, 2021 i 2022 respectivament, i retallant el preu objectiu fins a 1 euro per a reflectir el nou '*guidance' i la venda d'actius", expliquen.

Noticias relacionadas

contador