ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez-pallete durante la junta general de
TELEFÓNICA - Archivo
4,13€
  • 0,02€
  • 0,39%

Barclays ha rebaixat les previsions de la filial alemanya de Telefónica, Telefónica Deutschland, abans de la publicació dels resultats del primer trimestre de l'any. Està previst que Telefónica anunciï els seus comptes el 13 de maig. Normalment la seva filial a Alemanya sol donar-los a conèixer un dia abans.

"Reduïm les nostres expectatives d'ingressos per 2021 en un 0,8% (...), ja que el perllongat i estricte tancament a Alemanya hauria de repercutir durant el primer trimestre i part del segon", expliquen des de la companyia.

Barclays espera que es produeixi una recuperació després d'aquest període i manté les previsions dins de la seva guia per al conjunt de 2021, calculant un augment de l'1,5% interanual dels ingressos.

"Com a conseqüència, retallem l'OIBDA subjacent de l'exercici 2021 un 0,6%, però seguim a l'extrem superior de les previsions, amb una estimació d'increment de l'1,8% interanual, ja que els menors ingressos haurien compensar en part amb el menor opex", afegeix.

"Tot això reflecteix també la nostra opinió que les previsions (de la companyia) per a l'exercici 2021 (nivell pla o lleugerament positiu d'ingressos i nivell estable o lleugerament positiu d'OIBDA) semblaven molt conservadores quan es van donar a conèixer els resultats del quart trimestre, encara que ara són probablement realistes davant l'estricta política de tancaments en curs", precisen des de Barclays.

Aquests analistes també retallen el capex de Telefónica Deutschland en un 0,4% per 2021. "Les nostres estimacions per 2022 i 2023 es mantenen sense canvis, així com el nostre preu objectiu de 2,9 euros per acció (sobreponderar)", conclouen.

Noticias relacionadas

contador