ep logotipogestamp 20190618161202
GESTAMP - Archivo
2,90€
  • -0,11€
  • -3,65%

Els experts de Barclays han iniciat la cobertura sobre la fabricant de components automobilístics Gestamp amb una recomanació d''infraponderar' i un preu objectiu de 3,5 euros, un 11% per sota del preu actual de cotització, en 3,9 euros.

"Les nostres estimacions de BPA (benefici per acció) estan un 30% per sota de les de Bloomberg per 2019-2021, ja que creiem que l'alta intensitat de capital requerida per a les pròximes oportunitats de creixement, així com l'augment de la fugida d'ingressos nets cap als minoritaris o socis d'aliança d'empreses estan sent subestimats", expliquen aquests analistes.

Segons l'opinió de Barclays, és "poc probable que un enfocament massa simplista centrat en l'EBITDA a curt termini abordi els problemes més profunds". Aquests analistes també creuen que trobar l'equilibri entre creixement i CAPEX i efectiu i palanquejament crea incerteses i posa en risc la seva prima de valoració del 15% enfront dels seus parells europeus.

Gestamp, igual que la resta de companyies del sector automoció, no travessa el seu millor moment enmig de la crisi sectorial. Tècnicament, tot i haver aconseguit rebotar des dels mínims d'agost (mínims històrics) un 20%, és un títol que no acaba d'enlairar i que segueix immers en una impecable tendència baixista. "Tot indica que posarà a prova el gran suport que presenta en els mínims històrics de 3,86 euros", assenyalen els experts tècnics de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador