ep archivo   el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete durante la junta general de
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Els experts de Barclays han elevat el preu objectiu de Telefónica fins als 4,10 euros per acció des dels anteriors 3,90 euros per títol, i han reiterat el consell de neutral sobre l'operadora de telecomunicacions, després de la presentació dels seus resultats del tercer trimestre.

  • 4,14€
  • 0,71%

En la seva opinió, les xifres publicades a la setmana passada han estat "sòlides i per sobre de les expectatives, impulsades per tots els mercats, excepte Espanya (que encara està en declivi)".

Per això, han elevat les seves estimacions per a l'OIBDA subjacent del 2023 i del 2024 en un 4% i un 5%, respectivament, cosa que justifica la pujada de la seva valoració, que es recolza per unes estimacions més optimistes per a Alemanya i Llatinoamèrica.

Tot i això, Barclays no canvia el seu consell de neutral sobre Telefónica per Espanya. "De cara al futur, adoptar una visió més constructiva depèn de l'estabilització d'Espanya, que no veiem que passi aviat, tret que s'aprovin plans de consolidació amb lleugers remeis; una cosa que continua sent incert", comenten, en referència a la operació entre Orange España i MásMóvil, que continua pendent de rebre l'aprovació de la Comissió Europea.

En aquest sentit, Ángel Vilá, conseller delegat de Telefónica, ha comentat en presentar resultats que "Europa necessita un enfocament més flexible sobre la consolidació del mercat, a causa de la seva gran fragmentació".

Així, els analistes de Barclays segueixen "afavorint les accions exposades a una millor estructura de mercat i a sòlides oportunitats de creixement, com ara KPN i Deutsche Telekom".

Noticias relacionadas

contador