colonial junta portada

Els experts de Barclays han millorat el seu preu objectiu sobre Colonial i Merlin Properties per les bones perspectives que estudien per al sector immobiliari espanyol, especialment en el segment d'oficines. Aquests analistes situen ara el seu preu sobre Colonial en 11,20 euros des dels 10,60 euros (sobreponderar) i el de Merlin als 11,50 euros des dels 10,80 previs (neutral).

  • 5,54€
  • 0,45%
  • 10,44€
  • 0,77%

"El dinamisme del mercat d'oficines a Espanya, que s'ha vist reflectit en l'augment de la demanda i del volum d'inversió, ens ha sorprès, i ja no podem descartar un millor rendiment del que esperàvem en els millors emplaçaments", expliquen des de la companyia financera.

Barclays afegeix que el mercat espanyol d'oficines segueix sent "un dels més dinàmics d'Europa, recolzat en una contínua reducció de la taxa d'atur". Per tot això, actualitzen el seu model per reflectir els resultats del primer semestre de l'any, que en línies generals estaven en línia amb les seves expectatives, segons precisen, i eleven els preus objectius de Colonial i Merlin un 6%.

Colonial està pujant aquest dimecres més d'un 1% al Continu mentre que Merlin es revalora mig punt percentual.

Els últims informes sobre el sector immobiliari espanyol destaquen pel seu to positiu. A finals del passat mes de juliol, DBRS publicava una valoració sobre aquest reconeixent que la situació actual és molt diferent de la de 2007 i va subratllar que hi ha poques evidències de sobreescalfament al sector immobiliari espanyol. Pel que fa a altres notícies favorables, cal destacar la recent operació de Warren Buffett, que ha entrat al sector del luxe immobiliari espanyol mitjançant un acord amb Larvia, immobiliària espanyola especialitzada en aquest àmbit.

contador