netflix prevoit de lancer une offre avec publicite d ici fin 2022 selon le new york times 20230419073632

Els experts de Barclays eleven avui de manera considerable el preu objectiu de Netflix, però el mantenen per sota de la cotització actual de la companyia.

  • 627,00$
  • 0,95%

La companyia situa el nou preu en 375 dòlars enfront dels 250 dòlars anteriors. Netflix va tancar aquest dimarts als 435,73 dòlars. Atès que l'actual preu continua sense atorgar potencial a l'empresa, Barclays reitera el consell de neutral.

"Encara que creiem que Netflix segueix sent estructuralment la millor posicionada per beneficiar-se del canvi cap a la reproducció en continu", la valoració actual sembla reflectir més que adequadament el potencial alcista de les eines d'optimització del creixement a curt termini, com l'intercanvi i la publicitat de pagament”, explica Barclays.

Tècnicament, els analistes de Bolsamanía destaquen que Netflix ofereix un bon aspecte tècnic després de superar recentment la resistència dels 379,83 dòlars. Tot i això, anticipen que a curt termini es podria veure una parada al camí, tot i que tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió de les alces fins al nivell dels 458,48 dòlars, mínims del buit baixista que encara es manté viu del començament de 2022.

La companyia va rebre amb caigudes els resultats del primer trimestre que va publicar el mes d'abril passat, i que van mostrar un descens del 18,2% en el benefici (1.305 milions de dòlars) i unes xifres d'ingressos i subscripcions noves que es van situar per sota de les expectatives, malgrat l'augment del 3,7% de la facturació. Alguns analistes identifiquen una sèrie de reptes "creixents" que amenacen l'acompliment al futur de la companyia, entre els quals destaquen "especialment" la forta competència que ofereixen les altres plataformes majoritàries de reproducció en continu, com Amazon Prime o Disney+.

Noticias relacionadas

contador