netflix mando tv nueva

Netflix ha presentat aquest dimarts els seus resultats corresponents al primer trimestre del seu any fiscal 2023, un període en què ha registrat un benefici de 1.305 milions de dòlars, xifra que implica una caiguda del 18,2% des dels 1.597 milions collits durant el mateix període del 2022. El benefici per acció ha estat de 2,88 dòlars, per sota dels 3,53 de fa un any encara que superior als 2,86 dòlars anticipats pel consens. Els títols de la companyia han caigut fins a un 4% a l'after hours, encara que s'han anat recuperant i ara només es deixen un 0,2%.

Els ingressos durant el període han estat de 8.162 milions de dòlars, xifra que suposa un augment del 3,7% en la comparativa interanual, encara que es queda per sota de la previsió de consens, que n'esperava 8.180 milions.

"Els ingressos operatius van totalitzar 1.700 milions enfront dels 2.000 milions el primer trimestre del 2022, per sobre del nostre pronòstic d'orientació de 1.600 milions a causa de gestió contínua de despeses i calendari de contractació i despesa en contingut", destaca la copmanyia.

Durant el primer trimestre de l'any, la plataforma de reproducció en continu va incrementar la llista de subscriptors en 1,75 milions, una xifra que també ha decebut el mercat, que esperava l'adhesió de 2 milions de nous usuaris.

"El primer trimestre, vam tenir diverses sèries i pel·lícules importants que van tornar, cosa que demostra la nostra creixent capacitat per desenvolupar històries en tots els gèneres, incloent-hi Outer Banks, You, Ginny & Georgia, Sóc Georgina, la nova entrega de The Glory i una gran seqüela de la nostra exitosa pel·lícula Murder Mystery", afegeix.

La companyia ha destacat, a més, que el nou pla d'anuncis li ha permès "oferir als consumidors un preu més baix", i ha assegurat que aquesta modalitat de visualització ha millorat les expectatives d'acollida.

A més, ha decidit posposar les mesures contra l'ús compartit de contrasenyes, fet que implica "que parteix del creixement de membres esperat i el benefici dels ingressos cauran al tercer trimestre en lloc del segon".

contador