ep productos gestamp
GESTAMP

Els analistes de Barclays aposten fort per Gestamp. El banc britànic ha elevat el consell sobre el fabricant de components per a l'automoció fins a sobreponderar des d'infraponderar.

  • 3,03€
  • 1,00%

A més, han augmentat el preu objectiu fins a 5,50 euros des de 3,80 euros per acció, xifra que implica un potencial alcista molt interessant per al valor, que està registrant forts guanys a la borsa després d'aquest consell positiu.

"El pitjor sembla haver quedat enrere al front dels semiconductors, i ara esperem un cicle ascendent de revisions de beneficis a partir de mitjans de desembre", afirmen els experts de Barclays, fent referència als retards en la producció a causa de la falta de xips per a la producció d'automòbils.

"Amb els fabricants gaudint de carteres de comandes saludables, anticipem una recuperació de volums més sòlida, que hauria de compensar amb escreix les pressions inflacionàries de base àmplia en curs, i sorprendre positivament les expectatives actuals del consens", afegeixen.

A més de Gestamp, una altra de les apostes de Barclays en aquest sector és Valeo, ja que ha elevat el consell sobre la companyia francesa fins a sobreponderar i el preu objectiu fins a 35 euros des de 25 euros per acció. Finalment, assenyala la també francesa Faurecia com a "la nostra principal aposta en aquest sector" (aconsellen sobreponderar, amb una valoració de 55 euros).

Noticias relacionadas

contador