ep instalaciones logisticas de montepino
MONTEPINO

Bankinter Investment ha tancat amb ING el refinançament de la compra de la plataforma d'actius logístics Montepino per part del seu nou vehicle d'inversió alternativa, participat per Valfondo, soci gestor i fundador de Montepino, Bankinter i clients de banca privada i institucionals de l'entitat.

  • 7,33€
  • 0,25%

L'operació, que suposa ser el major assegurament (underwritting) que realitza un banc al sector logístic espanyol i una de les més grans d'Europa, "permet optimitzar les condicions de finançament de l'adquisició per part del vehicle de Bankinter Investment, així com els projectes actualment en construcció", ha dit Bankinter. Amb un import de 470 milions d'euros, el préstec té una durada de cinc anys, amb un loan to value del 51%. ING s'obre a partir d'ara un procés per a la seva sindicació.

Bankinter Investment, l'àrea de Banca d'Inversió de Bankinter, va anunciar el passat 14 de maig la operació d'adquisició del 95% de Montepino a CBRE Global Investors a través d'una societat creada per Bankinter juntament amb el soci gestor de Montepino, Valfondo. La Socimi a la qual donarà lloc aquesta operació tindrà com a accionistes Bankinter, Valfondo, amb un 6,4% i un 5,1%, respectivament, a més de clients de banca privada i institucionals del banc. Serà la major Socimi d'actius logístics a Espanya.

Noticias relacionadas

contador