ep archivo   la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa y el director financiero
BANKINTER - Archivo

Bankinter s'ha girat a la baixa en borsa i ha acabat la sessió amb caigudes del -0,57% després de tancar aquest dijous amb guanys destacats després de la presentació dels resultats del primer trimestre, que van ser ben acollits pels inversors.

  • 7,33€
  • 0,25%

Aquest divendres, els experts de JP Morgan han millorat el consell fins a neutral des d'infraponderar i han millorat la seva valoració fins als 5,50 euros per acció.

Per anàlisi tècnica, el valor ha realitzat una "molt bona figura", ja que ha aconseguit "polvoritzar la resistència dels 5,50 euros", segons indica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"El banc posa fi a la consolidació de l'últim mes i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta al voltant dels 6 euros", afegeix aquest expert.

Bankinter va presentar el primer trimestre del 2022 un benefici net de 154,3 milions d'euros, un 4,1% superior al del mateix període de l'any anterior, que incloïa els ingressos de l'asseguradora Línia Directa.

Noticias relacionadas

contador