ep archivo   letrero del banco bankinter en una de sus oficinas
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter ha acordat distribuir un dividend de 0,07 euros per acció el proper 29 de juny, el primer dels dividends corresponents als resultats de l'exercici 2022, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 7,33€
  • 0,25%

L'import íntegre del dividend és de 0,07412058 euros, si bé el valor net serà de 0,06003767. Tenint en compte el nombre d'accions, el banc repartirà uns 62,9 milions d'euros, si bé els accionistes percebran una quantitat neta de 53,9 milions d'euros.

La data de cotització ex-dividend (“ex date”) dels títols de Bankinter serà el proper 27 de juny. Seguidament, el 28 de juny es determinaran els titulars inscrits que percebran aquest dividend (record date). Finalment, el 29 de juny s'abonarà el pagament del dividend (payment date).

“L'abonament als accionistes del dividend s'efectuarà a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, S.A. (IBERCLEAR), i d'acord amb les normes de funcionament d'aquesta, actuant com a entitat pagadora Bankinter, SA”, assenyala el comunicat remés per l'entitat.

Bankinter va assolir el 31 de març del 2022 un benefici net de 154,3 milions d'euros, que és un 4,1% superior al del mateix període de l'any anterior, que incloïa els ingressos de l'asseguradora Línia Directa.

L'entitat va explicar que ha millorat amb ingressos "purament bancaris" uns resultats que el primer trimestre del 2021 encara van incloure íntegrament els procedents de Línia Directa, la segregació del banc dels quals es va produir a finals d'abril del 2021.

Noticias relacionadas

contador