• El banc va batre les previsions amb els seus últims resultats en aconseguir un benefici de 400 milions d'euros fins al setembre
  • Bankinter Consumer Finance supera els 1.000 milions en finançament
LOGO-BANKINTER

Bankinter no ha parat de marcar màxims històrics al llarg d'aquesta setmana en la qual ha pujat més d'un 6% fins al moment, en línia amb la pujada, també superior al 6%, de l'IBEX en aquestes gairebé cinc jornades. El valor cotitza en 'pujada lliure', amb el que no té cap fre en el seu camí que limiti els seus avanços.

  • 7,33€
  • 0,25%

Els experts de Bolsamanía porten temps destacant el seu bon aspecte tècnic encara que reconeixen que ara no és el moment de comprar. L'última recomanació de compra que van fer respecte a l'entitat va venir quan va trencar els 7 euros. Ara mateix, "és un clar mantenir", precisen, i afegeixen que es podria comprar si caigués fins a la zona de 7 euros, ara suport.

De cara a 2017, l'entitat està en les carteres dels analistes, com els de Bestinver, que ha tornat a confiar als bancs després d'un temps sense tenir-los dins de les seves apostes d'inversió. Des de Citi també aposten per Bankinter perquè desenvolupa el seu negoci en un "rendible nínxol de mercat".

Amb l'última presentació de resultats, els corresponents al tercer trimestre de l'any, Bankinter va batre les previsions del consens en aconseguir un benefici de 400 milions d'euros fins a setembre, la qual cosa suposa un increment del 33,6% en comparació del mateix període de l'any precedent.

ANÀLISI TÈCNICA

Bankinter és 'la joia de la corona' dels analistes de Bolsamanía, des d'un punt de vista tècnic

Tècnicament parlant, Bankinter és 'la joia de la corona' dels analistes de Bolsamanía, que recalquen com, mentre la resta d'entitats estan un procés de recuperació de caigudes prèvies, Bankinter es desmarca amb un aspecte tècnic que no pot ser més favorable.

Bankinter "no presenta resistències de cap tipus", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía. "Si per ventura cal fixar-se en l'important suport que presenta en els 7 euros, abans resistència, davant la possibilitat que en un futur pogués corregir en forma de "throw back" als anteriors màxims històrics", afegeix.

"En qualsevol cas l'entitat no fa sinó reafirmar-nos en el que portem comentant en els últims anys sobre que aquest títol és, amb molta diferència, el valor més fort de tot el sector financer", sentencia l'expert.

CRÈDIT AL CONSUM

Bankinter ha anunciat aquest divendres que la seva filial Bankinter Consumer Finance ha aconseguit els 1.000 milions d'euros en crèdits al consum fins a novembre, enfront dels 719 milions assolits en el mateix període de l'any precedent, la qual cosa suposa un increment del 39% que se situa per sobre de les pròpies previsions.

El negoci de Bankinter especialitzat en finançament al consum compta amb 879.014 clients, la qual cosa reflecteix un augment del 21% solament en aquest exercici.

Noticias relacionadas

contador