ep archivo   fachada de la sede de indra a 31 de marzo de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els estrategs de Bankinter veuen un bon potencial en Indra. Així ho revela el recent moviment que han emprès, en elevar el preu objectiu que atorguen als seus títols fins als 24,2 euros, des dels 20,3 euros anteriors, xifra que suposa un potencial de revaloració del 18%. Ho han fet, tal com han explicat, per “la solidesa dels fonamentals” de la companyia. Reiteren, a més, la recomanació de comprar.

  • 20,18€
  • -1,46%

"Tant els resultats del primer trimestre com la confirmació de les guies per a l'any 2024 van ser positius i confirmen la solidesa dels fonamentals de la companyia", apunten els experts del banc.

Pel que fa a les xifres dels tres primers mesos, aquests analistes recorden que Indra va publicar dades "millors del que s'esperava en vendes, Ebit i benefici net". En concret, va reportar uns ingressos de 1.118 milions d'euros enfront dels 999 milions esperats, un Ebit de 90 milions dʻeuros, vs. 78,5 milions previstos, i un benefici net de 61 milions, molt per sobre dels 49,2 milions que augurava el consens.

"Sense oblidar que la companyia, a més, va reiterar la guidance per al conjunt de l'any 2024", en què espera collir uns ingressos superiors als 4.650 milions, un Ebit de més de 400 milions i un flux de caixa lliure per sobre de 250 milions d'euros.

Des de Bankinter apunten que Indra, a mitjà termini, "es veu beneficiada de l'increment de la despesa en defensa dels països de la UE a causa del conflicte entre Rússia i Ucraïna (després de molts anys durant els quals els pressupostos de defensa s'havien vist reduïts o posposats)". I és que és la companyia espanyola amb més exposició a aquest sector, amb aproximadament un 25% de l'Ebit, segons les estimacions d'aquests estrategs.

D'altra banda, remarquen, les xifres del seu pla estratègic (presentades al mes de març passat) amb creixements TACC 23-26 de vendes i Ebitda del 7% i 13%, respectivament, "demostren la solidesa i sostenibilitat del negoci a futur".

"Hem revisat a l'alça les nostres xifres de la companyia sobre la base dels resultats presentats i assumint que Indra pot assolir els objectius tant de curt com de mitjà termini", apunten els analistes de Bankinter, que després han decidit establir un nou preu objectiu de 24,2 euros per acció (enfront de l'anterior de 20,3 euros) que suposa un potencial del +18%, i han reiterat el consell de comprar.

Noticias relacionadas

contador