etron diseño

Els analistes de Bankinter aposten fort en borsa per BMW i Volkswagen (VW) després de conèixer els plans dels fabricants alemanys d'automòbils per desenvolupar el cotxe elèctric en el futur. Tant és així que han augmentat el preu objectiu de BMW fins a 98,50 euros des dels anteriors 82,10 euros per acció, i el de VW fins a 327,60 euros des de 146,70 euros.

BMW

  • 106,40€
  • 1,29%
  • 139,30€
  • 1,60%

"El Power Day mostra una aposta clara i decidida per l'electrificació. L'ocupabilitat de les bateries en un percentatge elevat de la flota i la reducció del cost de fabricació suposen clars avantatges competitius", afirmen sobre VW.

"Sense oblidar que la fabricació pròpia alleuja els temors a una falta de subministrament futura en un moment en el qual el gir cap a l'electrificació és generalitzat al sector. Des del punt de vista operatiu, els objectius per al marge EBIT, tant aquest any com a llarg termini, són ambiciosos però assolibles", afegeixen.

Sobre BMW, comenten que "la reactivació operativa al final de 2020 afavoreix un acompliment superior a l'inicialment estimat. L'exposició a la Xina resulta clau per aconseguir aquesta evolució, igual que una estricta gestió de costos, circulant i inversions".

A més, consideren que "les guies per a 2021 són ambiciosos, però assolibles. L'estratègia d'electrificació té sentit i els objectius de marges EBIT del segment acte apunten a unes perspectives optimistes per al conjunt de l'any".

Noticias relacionadas

contador