presidente-bankia-goirigolzarri
Bankia
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia ha confirmat que està en negociacions per a la venda d'una cartera d'actius immobiliaris adjudicats i cartera de crèdits de dubtós cobrament. "Una vegada que es concloguin les negociacions se n'informarà al mercat del detall", ha precisat en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El Confidencial publica avui que Bankia ultima la venda dels projectes Earth i October al fons nord-americà Lone Star. Els actius problemàtics estarien valorats en gairebé 3.000 milions i es tractaria de la major venda d'una cartera d'aquest tipus d'actius de la seva història.

Bankia no ha ofert detalls ni sobre el comprador ni sobre els actius o el preu de venda. No obstant això, El Confidencial explica que les negociacions estan molt avançades i que l'operació podria tancar-se entre la setmana que ve i finals d'any. El preu podria rondar als 1.000 milions, assenyala el mitjà.

Amb aquesta venda, Bankia conclouria 2018 amb actius problemàtics venuts per valor de més de 5.500 milions, gairebé el doble de l'objectiu anual d'assolir, els 2.900 milions.

Noticias relacionadas

contador