• Un 30% de les sol·licituds rebudes procedeixen de clients de terceres entitats
  • L'èxit d'aquest semestre l’apunten al llançament d’'Hipoteca sense comissions’
ep presidentebankia jose ignacio goirigolzarri
EUROPA PRESS

Bankia ha concedit a prop de 900 milions d'euros en nou finançament hipotecari durant els primers sis mesos de l'any, fet que suposa un increment del 129% respecte al mateix període de 2016, quan es van atorgar 390 milions d'euros.

  • 1,78€
  • 2,65%

Els a prop de 900 milions concedits en finançament a les famílies fins al juny permeten superar la xifra aconseguida en tot l'any 2016, que va ser de 817 milions d'euros.

Aquesta producció s'ha aconseguit després del llançament, al gener passat, de l’'Hipoteca sense comissions', que no aplica els càrrecs habituals associats amb aquest tipus de préstecs i, a més, no exigeix ​​al client la contractació de cap producte addicional de l'entitat per beneficiar-se d'aquestes condicions. L'únic requisit és comptar amb els ingressos domiciliats a l'entitat.

Després d'aquest llançament, l'entitat es va marcar com a objectiu duplicar la concessió d'hipoteques el 2017.

Així, el nombre d'hipoteques formalitzades durant el semestre ha arribat a les 6.800, davant de les 3.200 del mateix període de l'any anterior, fet que suposa un increment del 108%.

A més, la velocitat de producció s'ha anat incrementant de mes a mes. El nombre d'hipoteques formalitzades durant el segon trimestre de l'any, amb a prop de 5.000 contractes, va superar en un 171% el del primer, durant el qual es van signar 1.800 operacions.

"Durant aquest primer semestre, després del llançament de l’'Hipoteca sense comissions', hem vist com les sol·licituds hipotecàries rebudes s'han incrementat més d'un 200% respecte al mateix període de l'any anterior. I d'elles, un 30% procedeixen de clients de terceres entitats", ressalta Jaime Campos, director corporatiu de Màrqueting de Bankia.

El llançament de l’'Hipoteca sense comissions' es va emmarcar en el nou posicionament de l'entitat, que persegueix adequar la relació amb els clients als principis de proximitat, senzillesa i transparència.

"En aquest marc de relació, Bankia busca que els seus productes siguin senzills i clars, i sense lletra petita. A més, es compromet a no cobrar comissions en aquells productes en què el client no entén que tinguin un valor afegit que justifiqui aquest cost", afirma Camps.

El primer pas en aquest sentit es va realitzar al gener de 2016, en exonerar de comissions als clients que tenien la seva nòmina o pensió domiciliada. Posteriorment, es va anar declinant aquest concepte al llarg del passat exercici eliminant les comissions als autònoms amb un compte específic per a aquest col·lectiu i per als clients digitals amb el Compte On.

Noticias relacionadas

contador