ep el presidente de bankia jose ignacio goirigolzarri 20210223085505
BANKIA
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha assenyalat que aquest dimarts, dia en què se celebra l'última Junta d'Accionistes en la història de l'entitat davant la seva pròxima fusió amb CaixaBank, es "posa fi a una intensa etapa". "Ara iniciem una nova etapa, il·lusionant, però no exempta de reptes", ha explicat en un vídeo.

Goirigolzarri ha dit que és el moment de fer balanç i que aquest "no pot ser més que positiu". "Bankia té un balanç ben provisionat i ben capitalitzat. Al llarg d'aquests anys hem estat capaços de millorar enormement els nivells de liquiditat i de solvència", ha precisat.

El màxim responsable de Bankia ha destacat també la "gran celeritat" amb la qual el banc s'ha adaptat a la situació provocada per la pandèmia, i ha subratllat que el "magnífic" treball realitzat durant els últims anys els ha situat en una situació "extraordinària" per anticipar-se en el procés de consolidació bancària "i comptar amb el millor soci possible, CaixaBank".

Goirigolzarri ha conclòs que la nova CaixaBank serà el primer grup financer a Espanya i "neix amb l'objectiu de ser referent en la banca responsable i materialitzar la nostra ambició de ser l'entitat més pròxima als nostres clients".

Noticias relacionadas

contador