ep un operario limpia la cristalera de la sede de naturgy ubicada en la capital madrid espana a 26
Eduardo Parra - Europa Press

Bank of America doblega la seva aposta per Naturgy. L'entitat nord-americana no només reitera el consell de 'comprar' la cotitzada de l'IBEX 35, sinó que també eleva el preu objectiu des dels 23,70 fins als 28,70 euros per acció, amb el títol als 22,19 euros.

  • 22,90€
  • 0,26%

BofA veu "atractiu en els seus fonamentals 'value' independentment de l'oferta d'ahir", en referència a la presentada pel fons australià IFM per fer-se amb el 22,69% de Naturgy.

Aquesta oferta pot deslligar, segons l'últim informe de BofA, "que els inversors recapitulin després d'un dur 2020 (per a Naturgy)". Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, assenyalava aquest dimarts que "Naturgy ha polvoritzat la directriu baixista i mira els seus màxims històrics".

"La següent zona de control per dalt la tenim en els màxims de 2020 als 22,77 euros i per sobre no hi ha res fins als màxims històrics als 24,44 euros", afegeix Rodríguez. Recordem que l'oferta de l'IFM suposa una prima superior al 20% respecte al tancament de cotització del dia anterior.

Noticias relacionadas

contador