ep el presidente de iberdrola ignacio sanchez galan
EUROPA PRESS - Archivo
11,58€
  • 0,00€
  • 0,00%

Iberdrola s'ha despertat aquest divendres amb una millora de recomanació per part de Bank of America Merrill Lynch. Ara, el banc d'inversió aconsella comprar les accions de la companyia, enfront de la posició neutral que mantenien fins ara. A més, li puja el preu objectiu fins als 10,65 euros, xifra que suposa un potencial superior al 20%. Els analistes creuen que l'energètica està ben posicionada el 2020.

Consideren com a positiu per a Iberdrola que "les expectatives que els tipus baixos es mantinguin al llarg de tot l'any a causa que la seva valoració està molt lligada a la dels bons". També assenyalen la seva baixa exposició als riscos de preus d'energia i gas. Això, en un entorn polític que creuen que no serà perjudicial per a la companyia.

Bank of America Merrill Lynch vaticina que el grup presidit per Ignacio Sánchez Galán anunciarà el maig, durant la celebració del Dia d'Inversor, un augment de les inversions i una millora del creixement.

Així, Iberdrola es posiciona entre les opcions preferides pel banc d'inversió entre les companyies de serveis públics espanyoles.

Per la seva banda, Enagás també rep una millora de recomanació, fins a neutral, mentre que Bank of America Merrill Lynch rebaixa a baix rendiment els títols de Naturgy. En aquesta última sí que preveuen que afecti "els menors preus de gas que generi el programa de retallada de costos", amb la qual cosa opina que és una de les empreses del sector més exposada als riscos i amb poques possibilitats de creixement.

Noticias relacionadas

contador