• L'entitat financera ha tancat 195 sucursals de les 302 que té previstes
  • El procés d'ajustament de plantilla ha suposat la sortida de 2.592 empleats
popular portada

Banco Popular cau per sobre del 5% i aconsegueix mínims històrics en un mes de novembre des de 1987. Les seves accions s'han desplomat fins als 0,792 euros i perd en el que va d'any més d'un 70%.

  • 0,32€
  • 0,00%

En aquest moment l'entitat financera es troba en ple procés de reestructuració i ja ha integrat el 65% de les sucursals incloses en el seu pla de reducció d'oficines. En concret, de les 302 oficines que Popular té previst tancar, ja ha liquidat un total de 195 sucursals. Aquest procés de reestructuració finalitzarà el 22 de desembre d'aquest any.

Aquests tancaments estan contemplats en el pla de reduccions que forma part del procés d'optimització dels recursos que el banc està duent a terme.

"L'objectiu de la remodelació de l'estructura de la xarxa comercial és millorar la rendibilitat i eficiència de la mateixa, la qual cosa suposarà millorar en agilitat i simplificar els processos administratius que en l'actualitat es produeixen en les sucursals, permetent de forma addicional millorar el temps d'atenció comercial", expliquen des de l'entitat.

A més, Banc Popular ha finalitzat recentment el procés de reestructuració de plantilla que ha suposat la sortida de 2.592 empleats.

contador