• Ron s'acomiada del Popular després de deu anys al capdavant de l'entitat
Popular-portada

Banco Popular, que liderava les pujades de l'índex espanyol durant les primeres hores de la sessió, ha anat perdent força fins a tancar en negatiu després de la celebració de la junta general d'accionistes. L'entitat financera ha caigut un 0,59% fins als 0,839 euros, en una jornada en què el banc tanca una etapa amb Ángel Ron i n'obre una altra amb Emilio Saracho.

  • 0,32€
  • 0,00%

El 20 de febrer ha arribat. Avui se celebra la junta extraordinària d'accionistes en què Ron passa el testimoni de president a Saracho. Així, els inversors presencien com el banc posa sobre la taula el nomenament d'Emilio Saracho com a nou president, així com la ratificació de Pedro Larena com a conseller delegat i del conseller Jaime Ruiz Sagristà.

En aquests gairebé onze anys de Ron al capdavant del banc, Banco Popular ha vist com el seu valor ha passat de ser superior als 10.000 milions d'euros el 2006 a amb prou feines arribar als 3.500 milions aquest any. A més, l'entitat ha dut a terme dues ampliacions de capital en gairebé cinc anys i ha registrat unes pèrdues d'uns 3.500 milions el 2017.

Noticias relacionadas

contador