• Chirag Patel s'incorpora junts amb José Reséndiz a l'àrea de Santander Digital
banco santander nueva imagen oficina
SANTANDER

Banc Santander (-0,44%) acaba d'anunciar el nomenament de dos nous responsables de pagaments, experiència d'usuari i nous negocis, amb la finalitat de "donar un nou impuls a la seva transformació digital", segons ha informat la mateixa entitat financera a través d'un comunicat.

  • 4,73€
  • -0,74%

El banc espanyol ha informat que els dos fitxatges, procedents de companyies tecnològiques als Estats Units, treballaran a Santander Digital, la divisió encarregada d'"accelerar la transformació digital del Grup als seus 10 mercats principals".

"A Santander estem utilitzant la tecnologia per millorar l'experiència que oferim als nostres 133 milions de clients", assegura la responsable de Tecnologia Digital del banc

Chirag Patel, fins ara responsable de Noves Formes de Pagament i Innovació en Amazon, serà el responsable de Pagaments i la seva comesa serà desenvolupar innovadores experiències de client i col·laboracions. Per la seva banda, José Reséndiz serà responsable d'Experiència d'Usuari i Nous Negocis, i la seva funció serà ajudar a millorar el nivell d'experiències d'usuari.

L'àrea de Nous Negocis s'encarregarà segons el banc de crear nous models de negoci per accelerar el creixement futur. Patel i Reséndiz reportaran a Lindsey Argalas, responsable de Tecnologia Digital i Innovació dins de la divisió, que ha assegurat que "a Santander estem utilitzant la tecnologia per millorar l'experiència que oferim als nostres 133 milions de clients i Chirag i José jugaran un paper important per ajudar-nos a assolir els nostres ambiciosos objectius".

Noticias relacionadas

contador