• Sabadell va guanyar el concurs públic al qual també es van presentar ofertes Santander i CaixaBank
  • ENAIRE ha adjudicat a Banc Sabadell els serveis de dipòsit, administració i custòdia del 51% d'Aena
ep presidentebanco sabadell josep oliu 20171018170103
BANCO SABADELL

Banc Sabadell s'ha adjudicat la prestació dels serveis de dipòsit, administració i custòdia de les accions d'Aena propietat d’ENAIRE, segons ha publicat el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública a la seva pàgina web.

  • 180,50€
  • 5,19%
  • 1,86€
  • 3,56%

Així, Banc Sabadell substitueix BBVA la custòdia de les accions que ENAIRE posseeix d'Aena després de guanyar la licitació oberta que va treure al mercat aquest contracte, en el qual també van presentar ofertes Santander i CaixaBank, segons publica aquest dimarts 'Expansión'.

L'empresa pública ENAIRE va privatitzar a final de 2014 el 49% de la gestora d'aeroports Aena i va mantenir el 51% en el seu poder; operació que es va realitzar amb BBVA com a banc agent i amb la participació de quatre coordinadors globals: Santander, Morgan Stanley, Bank of America i Goldman Sachs.

ENAIRE va obrir un compte de valors en BBVA en què van quedar dipositades les accions de la seva filial com a pas previ necessari perquè la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aprovés la oferta pública d'accions (OPA) d'Aena.

Ara, ENAIRE ha adjudicat a Banc Sabadell els serveis de dipòsit, administració i custòdia del 51% d'Aena, en ser l'oferta més econòmica, per un termini mínim d'un any.

Noticias relacionadas

contador