ep archivo   banco sabadell eleva la remuneracion de su cuenta online al 2 tae para nuevos clientes
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Banc Sabadell, Bankinter i Unicaja han registrat fortes caigudes durant la jornada borsària d'aquest dimarts. Les entitats bancàries s'han deixat un 5,75%, un 3,26% i un 5,58%,, respectivament, l'últim al Mercat Continu.

  • 0,86€
  • 0,61%
  • 6,16€
  • 1,18%
  • 0,94€
  • -0,05%

La banca domèstica està patint fortes pèrdues després que Carlos Torres, president de BBVA hagi refredat la possibilitat de fer una compra a Espanya (s'especulava amb Sabadell, principalment).

"En fusions, és un tema que desperta sempre molt d'interès i morbositat, però és un tema que em preocupa força poc, excepte quan òbviament hi ha una operació en què un està treballant", ha explicat Torres, advertint sobre el menor valor d'aquest tipus d'operacions.

"Si comparem la situació avui amb què podia haver-hi fa cinc anys, el valor relatiu d'operacions inorgàniques ha caigut d'una manera molt important, perquè tenim ara una via de creixement que és la digital", ha indicat.

Per anàlisi tècnica, Banc Sabadell s'està prenent un respir després de les últimes pujades i potser tornarà al suport dels 0,70 euros, preu on hi ha la mitjana de 200 sessions.

"Aquest moviment entra dins de la normalitat i el més normal és que puguem acabar veient una extensió de les pujades, a mitjà termini, fins al nivell dels 0,85 euros o fins i tot fins als màxims anuals del començament d'any que presenta als 0,8981 euros", indica César Nuez, analista de Bolsamanía.

contador