ep jaume guardiola banc sabadell
EUROPA PRESS

Banc Sabadell ha convocat una junta general d'accionistes el proper 19 d'abril (en segona convocatòria) durant la qual està previst que s'aprovi la distribució del dividend de 0,07 euros per acció corresponent a l'exercici tancat el 31 de desembre de 2017.

  • 1,71€
  • 1,15%

Així mateix, durant la junta també es reelegirà Jaume Guardiola com a conseller executiu, David Martínez com a conseller dominical i José Manuel Martínez com a conseller independent. A més, es realitzarà la rectificació i nomenament de Pedro Fontana i George Donald com a consellers independents.

També s'aprovarà un incentiu complementari a llarg termini basat en l'increment del valor de les accions de Sabadell per als consellers executius, l'alta direcció i altres directius de l'entitat. Un altre dels punts que s'aprovarà serà la política de remuneració dels consellers per als exercicis 2018, 2019 i 2020, que inclou la quantitat màxima de la remuneració anual a satisfer per l'exercici de les seves funcions.

D'altra banda, la junta aprovarà la delegació al consell d'administració de la facultat d'ampliar el capital social, en una o diverses vegades, amb la potestat d'exclusió del dret de subscripció preferent en el cas que l'augment no excedeixi el 20 % del capital social.

Noticias relacionadas

contador