• La venda provocarà un augment de 21 punts bàsics sobre la ràtio de capital
ep jaime guardiola consejero delegadobanco sabadell
EUROPA PRESS

Banc Sabadell ha anunciat aquest divendres que la seva filial Hotel Investment Partners ha completat la venda del 100% del capital d'HI Partners Holdco Value Added, SAU, la seva plataforma de gestió hotelera, a Halley Bidco, entitat controlada per fons assessorats per The Blackstone Group International Partners per 630.700.000 d'euros.

  • 1,85€
  • -2,36%

Segons ha comunicat l'entitat a la Comissió Nacional Mercat de Valors (CNMV), aquesta operació generarà un benefici aproximat de 50 milions d'euros en els resultats de Banc Sabadell de l'exercici 2017, "incloent-hi la plusvàlua neta obtinguda, els resultats de l'acord de venda i els costos estimats", indica l'entitat. A més, la venda provocarà un augment de 21 punts bàsics sobre la ràtio de capital (CET1) en la posició de capital regulador del banc a 31 de desembre de 2017.

L'entitat catalana ha assenyalat recentment que aquesta operació suposa la culminació d'un projecte iniciat al maig de 2015 amb l'objectiu de maximitzar el valor dels actius hotelers de l'entitat. HI Partners és una companyia propietària d'actius hotelers que compta amb una cartera de 14 hotels de categoria superior en propietat a Espanya, ubicats a les principals destinacions turístiques i que ofereixen més de 3.700 habitacions. Opera principalment a Espanya i compta amb hotels a Canàries, Andalusia, Comunitat Valenciana, Catalunya, Illes Balears i Madrid.

Noticias relacionadas

contador