• Està previst que els nous títols comencin a cotitzar en la borsa aquest dimecres
  • La companyia ha realitzat inversions per valor de més de 360 milions en els últims sis mesos
AXIARE

La societat cotitzada d'inversió immobiliària (socimi) Axiare Patrimoni ha tancat l'ampliació de capital per 93 milions d'euros anunciada al tancament de mercat d'aquest dimarts, a través d'un procediment de col·locació accelerada, segons ha informat la companyia aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 17,96€
  • 1,81%

L'operació ha consistit en l'emissió de 7.187.498 accions noves de la Companyia (aproximadament un 9,99% del capital social abans de l'ampliació), a un preu d'emissió de 13 euros per acció, que representa un descompte del 2,6% sobre el preu de cotització al tancament de la sessió d'aquest dimarts. Després de l'augment de capital, la companyia superarà els 1.000 milions d'euros de capitalització borsària.

Els fons obtinguts permetran a Axiare Patrimoni continuar invertint i generar tornades als seus accionistes. En aquest sentit, cal subratllar que la companyia té un flux d'inversions superior a 1.100 milions d'euros, dels quals 400 milions estan en una situació avançada d'execució.

La col·locació s'ha realitzat entre una sòlida base d'inversors qualificats i institucionals internacionals, incloent-hi tant accionistes actuals com a nous inversors, permetent a Axiare diversificar la base accionarial de la companyia i millorar el free float i la liquiditat de l'acció.

Està previst que les noves accions comencin a cotitzar en la Borsa de Valors de Barcelona, Bilbao, Madrid i València aquest dimecres.

Noticias relacionadas

contador