ep aerogeneradors daudax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Axesor ratifica el seu ràting de'investment grade' ('BBB-') per a Audax. L'agència ha valorat especialment el pla de contingència que la companyia ha presentat davant aquesta excepcional situació provocada per l'alerta sanitària causada pel Covid-19.

  • 1,78€
  • 0,23%

El pla de contingència està desenvolupat per mitigar el possible impacte que pogués tenir en el negoci, per mantenir la posició financera de la companyia, així com la seva liquiditat i el seu perfil creditici. Aquest pla preveu mantenir la solvència financera d'Audax Renovables fins i tot en els escenaris més pessimistes que aquesta alerta sanitària pugui provocar.

Aquesta ratificació de la qualificació s'ha basat en una anàlisi de les principals magnituds financeres i una avaluació de les dades de negoci de Audax Renovables, destacant el seu posicionament al mercat energètic, on se situa com la desena companyia del mercat lliure i la primera independent del mercat pime a Espanya. A això cal afegir-hi els efectes positius derivats de la diversificació geogràfica, que limiten el risc de concentració del negoci, estant present en els negocis de comercialització i/o generació a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda i Polònia.

Noticias relacionadas

contador