• La russa posseeix inversors institucionals i privats de més de 50 països
bonos portada renta fija boli

La societat de valors Auriga Global Investors ha arribat a un acord comercial amb la plataforma russa Cbonds per arribar a nous mercats de bons internacionals i captar nous clients, segons ha informat la primera en un comunicat.

Com a resultat d'aquesta relació comercial, Auriga tindrà accés a nous mercats, mentre que els clients de Cbonds podran obtenir informació en temps real dels preus de compra i venda del mercat secundari de bons a la plataforma de contractació en línia d'Auriga.

La plataforma Cbonds disposa d'una gran base de dades que ofereix preus de bons diaris de 150 borses de valors i posseeix subscriptors (inversors institucionals i privats) de més de 50 països, incloent-hi les quatre grans empreses de consultoria i auditoria.

La plataforma Aurigabonos.es pot enviar les ordres dels seus clients en deu mercats on cotitzen simultàniament els bons que la seva plataforma ofereix als seus clients i permet la contractació directa de més de 2.500 emissions de bons públics i privats de múltiples països a preu de mercat i amb total transparència.

Des de 2013, Auriga està capacitada per operar sota MiFID II a través d'una eina que garanteix la millor execució en renda fixa amb preus en temps real i transparents que representen estalvis per als seus clients. A més, des de 2016 la companyia disposa d'una solució similar per a la renda variable.

contador