ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Bankinter ha iniciat la cobertura d'Audax amb una recomanació de comprar i un preu objectiu de 2,45 euros. El títol cotitza actualment lleugerament per sobre dels 2 euros. Segons el banc, la companyia "és una oportunitat en el sector d'energies renovables a preus atractius, amb un model de negoci integrat més complet que el dels seus comparables i amb una valoració atractiva". Al mateix temps, subratlla que "els principals riscos percebuts són l'execució de les inversions i el baix free float del valor (10%)".

  • 1,77€
  • -0,67%

El preu suposa atorgar als títols d'Audax un potencial del 20%. Bankinter espera que amb l'execució del seu pla d'expansió, Audax tingui 2.300MW d'energia renovable en explotació el 2024 (121MW actuals) i que s'integri verticalment amb la seva comercialitzadora d'energia (vendes 15TWh) que distribueix electricitat i gas en set països de Europa.

La cartera de projectes en explotació i construcció representa el 10% del total; projectes llestos per construir, el 45%; amb punt de connexió, el 15% i en fase primerenca, el 30%.

"La cotització ha d'evolucionar a mesura que avança la construcció i connexió de les noves plantes d'energia", anticipa el banc.

Noticias relacionadas

contador