ep sedeaudax energia 20190319193305
AUDAX - Archivo
1,78€
  • 0,03€
  • 1,48%

Audax ha comunicat que està analitzant la possibilitat de dur a terme "una o diverses ampliacions". La companyia ha explicat que el consell ha aprovat proposar la junta l'autorització al mateix consell per acordar l'ampliació del capital social "en una o diverses vegades, en un import màxim igual a la meitat del capital existent en el moment de l'autorització i dins del termini de 5 anys des de la data de l'acord de la junta".

També ha escurçat que la junta doni autorització al consell "per excloure, si escau, el dret de subscripció preferent fins a un límit del 20% del capital social en el moment de la delegació".

"En referència a això, es posa en coneixement del mercat que la societat està analitzant la possibilitat de dur a terme una o diverses ampliacions en els termes indicats en l'autorització a fi de procurar un free-float raonable i preservar la seva estratègia de creixement, tant sobre la base de futurs desenvolupaments en el negoci de la generació com a possibles noves operacions corporatives ", conclou el fet rellevant enviat per la companyia a la CNMV.

Noticias relacionadas

contador