the-handmaids-tale-season-one-hulu-elisabeth-moss-as-offred-590x3321

Hulu ha aconseguit un valor de 15.000 milions de dòlars (13.266 milions d'euros), després que l'operadora estatunidenca AT&T hagi venut a la pròpia companyia per 1.430 milions de dòlars (1.265 milions d'euros) la seva participació del 9,5% en la plataforma de subscripció de vídeo sota demanda, deixant així a Disney i Comcast com a únics accionistes de l'empresa.

  • 113,92$
  • 0,18%

AT&T, que és propietària de WarnerMedia i ultima el llançament del seu propi servei de 'streaming' per a finals d'any, destinarà les plusvàlues de la transacció, al costat dels ingressos obtinguts per la venda d'altres actius no estratègics, a reduir el seu deute, segons va informar l'operadora.

"Volem agrair a AT&T el seu suport i inversió durant els últims dos anys i esperem continuar col·laborant en el futur", va declarar Randy Freer, conseller delegat de Hulu.

Hulu està controlada en un 60% per The Walt Disney Company, mentre que Comcast posseeix el 30% restant en la societat a través de NBCUniversal. D'aquesta manera, totes dues empreses hauran de decidir ara com assignar el paquet accionarial comprat a AT&T.

Al seu torn, cal recordar que AT&T va adquirir recentment HBO, una de les plataformes de streaming que rivalitzarà amb Disney+, el servei que arribarà al novembre als EUA per a plantar cara precisament en aquest sector.

Per tant, aquesta operació sembla simbolitzar la fi dels llaços entre tots dos grups de cara al seu futur enfrontament en els pròxims mesos.

Noticias relacionadas

contador