time warner

AT&T va anunciar aquest dijous la compra de Time Warner per 85.000 milions de dòlars (73.319 milions d'euros). La companyia tanca així l'operació després de dos anys enfrontant-se a les preocupacions de les entitats antimonopoli, gràcies a l'ordre d'un jutge que els va permetre seguir endavant amb les seves intencions.

  • 16,75$
  • 1,03%
  • 98,77$
  • 0,84%

Encara es desconeix el nom de la nova divisió de mitjans que passarà a posseir AT&T, entre les quals es troben la cadena HBO, Turner i l'estudi Warner Bros.

La companyia es converteix així en un gegant multimèdia amb presència en múltiples sectors

El conseller delegat de Time Warner, Jeff Bewkes, tindrà, a més, una butaca al consell d'aquesta nova entitat.

Dins el conglomerat que posseïa Time Warner, també hi ha mitjans d'altres sectors com les publicacions de DC Comics, Rotten Tomatoes i Clarín, a més de Cartoon Network i Hanna-Barbera, entre d'altres.

El Departament de Justícia nord-americà va posar traves a l'operació considerant que se li donaria a l'operadora un avantatge injust enfront dels seus altres competidors dins de les televisions de pagament.

Falta per conèixer si apel·larà la decisió del jutge per intentar tornar a retenir aquesta operació, tot i que AT&T ha volgut calmar les seves preocupacions assegurant l'existència d'"un tallafoc" entre l'operadora i Turner per deixar de banda qualsevol avantatge competitiu que pogués atorgar-li.

Noticias relacionadas

contador