ep archivo   letras y logo de atresmedia en la entrada al edificio de la sede del grupo de
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Atresmedia convenç els analistes, almenys als de Banc Sabadell. Els experts de l'entitat catalana han reiterat el consell de comprar els títols de la companyia, als quals segueixen dedicant, a més, un preu objectiu de 4,50 euros que contrasta amb els 3,68 euros en què cotitza.

  • 4,57€
  • 1,00%

La valoració de Sabadell surt just després de mantenir una reunió virtual amb el CFO d'Atresmedia que, entre altres coses, ha deixat "uns missatges optimistes de cara a la recuperació del mercat publicitari, que apuntarien a una millora de les nostres estimacions, cosa que reafirma la nostra visió positiva sobre la companyia".

"D'estimar un mercat amb un creixement del +10% el 2021 ens aniríem a valoracions de c.4,9 euros/acció. (+9% respecte al preu objectiu actual i un potencial alcista del +36%) amb una millora de l'Ebitda del +7%", expliquen a continuació els analistes del banc.

Als ulls dels experts de Sabadell, Atresmedia "cotitza a múltiples molt atractius (PER'21e 8,9x vs c.17x mitjana històrica) i genera molta caixa (FCF'21e Yield >12%) que en la seva major part es destinarà a retribuir l'accionista (yield 10,7%)", motius més que de sobres per mantenir la seva aposta per la cotitzada del Mercat Continu.

Noticias relacionadas

contador