ep planta de arcelormittal 20201211085803
ARCELORMITTAL - Archivo

Dilatacions puntuals dels preus a part, la veritat és que al gegant mundial de l'acereria se li està ennuegant a curt termini la important zona de resistència dels 30 euros. Cosa que d'altra banda era d'esperar vista la formidable resistència que presenta a aquesta zona de control.

  • 23,76€
  • 0,93%
Análisis Técnico
S1
24
S2
30
R1
37
R2
37
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

ArcelorMittal és dels valors europeus que més ha pujat des dels mínims del pitjor moment de la pandèmia, allà per març de 2020, als 5,04 euros: coincidint amb els mínims històrics de 2016. Des de llavors el valor s'ha revalorat per sobre del 400%. Una autèntica bogeria tot s'ha de dir. I això no vol dir que no pugui pujar més, res més lluny de la realitat. Només pretenc que reflexionem una mica abans de pujar-nos al tren de les compres de qualsevol manera.

ArcelorMittal és a dia d'avui un clar mantenir en cartera, sobretot si s'està invertit en el títol des de molt abans. Però comprar ara em sembla arribar molt i molt tard al mercat. Els 30 euros, com es pot apreciar al gràfic, no són qualsevol cosa. És una zona de control que està actuant com a resistència des de 2013 i que presenta nombrosos punts de tangència des de les quals el valor, després, ha corregit amb força. La teoria més bàsica de l'anàlisi tècnica resa que en resistències si de cas es ven, però no es compra. Per tant no crec que estiguem en el millor moment per obrir llargs a l'acereria. I si ho fem que sigui després d'una correcció/ajust important de la cotització. Però no ara. Ja sabem com les gasta aquest títol quan ens agafa amb el peu canviat.

mts0209212
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal

Noticias relacionadas

contador