ep archivo   arcelormittal
Arcelormittal - Archivo

El gegant siderúrgic Arcelor Mittal durà a terme un nou programa de recompra d'accions pròpies per un import de 750 milions de dòlars (628 milions d'euros), després de completar la venda dels 38,2 milions d'accions ordinàries que s'ha mantingut en la nord-americà Cleveland-Cliffs.

  • 25,48€
  • -0,16%

El nou programa de recompra d'accions pròpies d'ArcelorMittal començarà de manera immediata, un cop completat l'anterior pla de recompra.

La venda de la resta d'accions ordinàries de Cleveland Cliffs en poder d'ArcelorMittal ha elevat els ingressos totals en efectiu de la companyia a 1.900 milions de dòlars (1.590 milions d'euros) fins al moment, que han estat retornats als accionistes de la siderúrgica mitjançant recompres d'accions.

ArcelorMittal North America Holdings ha mantingut en Cleveland Cliffs accions preferents sense dret a vot bescanviables per uns 58 milions de títols de la companyia.

El passat 9 de desembre, ArcelorMittal havia completat la venda de la seva divisió als Estats Units en Cleveland-Cliffs per un import d'uns 2.278 milions de dòlars (1.885 milions d'euros al canvi actual) en efectiu i accions.

Segons l'acordat, Arcelor Mittal ha rebut el pagament en metàl·lic de 505 milions de dòlars (423 milions d'euros), així com el lliurament de 78 milions d'accions ordinàries de Cleveland-Cliffs i títols preferents sense dret a vot de la companyia nord-americana bescanviables per altres 58 milions d'accions ordinàries.

Noticias relacionadas

contador