ep arcelormittal
ARCELORMITTAL. - Archivo

ArcelorMittal cau amb força (-7%) aquest dilluns, una nova mostra que la metal·lúrgica és el termòmetre de la guerra comercial a l'Ibex 35. L'empresa descompta el nou estira-i-arronsa aranzelari entre les dues majors economies del món en plena crisi del coronavirus.

  • 24,19€
  • 0,00%

"Crec que van cometre un error terrible i no ho van voler admetre", ha afirmat Donald Trump. Els comentaris van arribar hores després que el Secretari d'Estat Mike Pompeo digués que “hi havia indicis clars“ que el virus va sorgir d'un laboratori xinès de Wuhan.

“La meva opinió és que van cometre un error. Van intentar cobrir-ho, van intentar apagar-ho. És com un incendi ", postil·la Trump. "Saps, és realment com intentar apagar un incendi. No van poder apagar el foc".

Trump va dir que el govern estava elaborant un informe que serà "molt concloent". Pompeo, per part seva, va indicar que “existeix una important quantitat de proves que aquest virus va procedir d'un laboratori de Wuhan", encara que no ha dit que el virus hagi pogut ser creat pels responsables del laboratori.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava recentment que la metal·lúrgica havia perdut un 40% des de principis d'any, però que el doble suport que estava dibuixant "és esperançador". Cal recordar que la cotitzada del selectiu espanyol publicarà els seus comptes trimestrals aquest dijous 7 de maig.

Noticias relacionadas

contador