ep archivo   applus inspeccion de vehiculos
APPLUS - Archivo

Applus+ ha anunciat aquest dijous l'adquisició de tot el capital social de Riportico Engenharia, proveïdor de serveis de supervisió i enginyeria del disseny per a infraestructures basat a Portugal. La companyia no ha revelat l'import de l'operació.

  • 11,54€
  • 0,17%

Amb seu a Cabanas de Viriato, Riportico es va fundar el 2004 i actualment té més de 150 treballadors i 8 milions d'euros d'ingressos. La companyia està ben posicionada en la gestió de projectes d'infraestructures per a més de 100 clients del sector públic, incloent-hi xarxes vials i ferroviàries, estacions de metro, aeroports, edificis, plantes de tractament d'aigües i energies renovables.

Entre els principals serveis de Riportico hi ha la supervisió i gestió de projectes d'infraestructures, coordinació de seguretat i salut, control de qualitat, assaigs de materials per a la construcció i la gestió de la integritat d'actius en totes les fases d'un projecte, incloent-hi estudis geotècnics, revisió dels dissenys, avaluació de l'impacte sobre la seguretat, salut i medi ambient i auditories tècniques. Compte amb totes les acreditacions necessàries a Portugal.

Riportico està molt ben posicionada per beneficiar-se del fort creixement que experimenta el sector d'infraestructures al país després de la pandèmia, impulsat pels programes que ha llençat el govern portuguès per potenciar la recuperació econòmica. Applus+ ja s'ha aliat amb Riportico en projectes relacionats amb el sector ferroviari i transport públic a Portugal.

“Riportico encaixa molt bé amb el nostre pla estratègic. És una plataforma de gran atractiu per continuar creixent en indústries clau per a nosaltres, com infraestructures, medi ambient o tractament d'aigües, alhora que ens ajuda a continuar millorant els nostres marges”, ha declarat Javier López Serrano, Executive Vice President de la Divisió Energy & Industry d'Applus+.

Noticias relacionadas

contador