ciberseguridad applus jtsec

Applus+ ha anunciat aquest dilluns l'adquisició de jtsec, empresa espanyola de certificació en ciberseguretat. Amb aquesta operació la companyia reforça la seva capacitat de fer front a la creixent demanda de ciberseguretat que impulsa l'Internet de les coses.

  • 12,68€
  • -0,16%

I és que, defensa Applus+, la quantitat de dispositius connectats a Internet "no deixa de créixer i abasta ja totes les facetes de la vida, incloent-hi sistemes de pagament, encaminadors, vehicles i béns de consum", de manera que la certificació de ciberseguretat de tots aquests productes és cada dia més important.

Applus+ recorda que ja va comprar Lightship a principis del 2022, un important proveïdor de serveis de certificació de ciberseguretat basat a Amèrica del Nord, i ara adquireix jtsec per continuar reforçant les seves capacitats davant aquestes noves oportunitats.

jtsec és una "companyia de ràpid creixement amb una aproximació innovadora a la certificació i avaluació de productes connectats i que està ben posicionada per respondre a l'increment de la demanda al sector de la ciberseguretat". A més, l'equip directiu de jtsec "té bons contactes amb la indústria i participa en diversos fòrums europeus enquè es decideix el rumb que cal prendre en la regulació de la ciberseguretat".

Jordi Brufau, vicepresident executiu de la divisió Laboratories d'Applus+, ha dit sobre l'operació: "Fa anys que coneixem jtsec i els seus professionals excepcionals, i estem encantats que s'uneixin a l'equip d'Applus+ per emprendre conjuntament els nous reptes globals de la ciberseguretat en un àmbit en ràpid creixement com és l'Internet de les coses”.

Cal recordar que Applus+ Laboratories és un gran proveïdor de serveis d'assaig i certificació per a sectors tecnològics com l'aeroespacial, l'automoció, l'electrònica, les tecnologies de la informació i la construcció. Té a prop de 2.000 treballadors i ofereix els seus serveis a nivell global des de la xarxa de laboratoris, distribuïda per Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

A més, a l'àmbit de la ciberseguretat, Applus+ Laboratories presta serveis de certificació i avaluació per a productes que requereixen alta garantia: documents d'identificació, passaports electrònics i sistemes de pagament i de telecomunicacions electrònics. L'adquisició de jtsec s'emmarca dins del seu pla estratègic per reforçar-se en les tecnologies clau necessàries per donar suport als clients en el canvi tecnològic global derivat de la connectivitat, la transició energètica i l'electrificació.

Noticias relacionadas

contador