• La seva demanda pot extrapolar-se a la resta de la indústria a nivell mundial, diu un expert
  • Sprint també ha assenyalat que les comandes per a l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus han pujat un 375%
iphone 7

Les accions d'Apple lideren els guanys al Dow Jones, després de diverses jornades de pèrdues. L'operadora de telecomunicacions T-Mobile US ha confirmat que les comandes per l'iPhone 7 han estat les més altes de la seva història, fins a quatre vegades més elevades que les de l'anterior iPhone més popular.

  • 186,28$
  • 1,76%

"La fortalesa en les comandes de T-Mobile pot extrapolar-se a la resta de la indústria a nivell mundial", ha comentat Trip Chowdhry, analista de Global Equities Research, segons recull MarketWatch. L'empresa tecnològica ja no publica dades sobre la demanda d'iPhones en el seu primer cap de setmana de posada a la venda, per la qual cosa aquestes dades són les primeres que es coneixen sobre el nou smartphone del grup liderat per Tim Cook.

En un comunicat, T-Movile US assenyala que les pre-ordres han superat tots els rècords anteriors. "Des del divendres fins al dilluns, van anar quatre vegades superiors a les del següent iPhone més popular, i el divendres es va marcar un rècord per a la demanda de qualsevol smartphone en la història de T-Mobile".

L'operadora ha afegit que "l'iPhone 7 ha aconseguit el rècord de pre-ordres en la història de T-Mobile, la qual cosa diu molt del momentum i de l'interès dels consumidors per l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus", ha explicat John Legere, president i CEO de l'empresa.

Una altra operadora americana, Sprint, també ha assenyalat que les comandes per l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus han pujat més d'un 375% respecte al passat any. "Les pre-ordres per l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus han pujat més del 375% en els primers tres dies respecte al passat any", ha assenyalat Sprint. "Des que Sprint va començar a acceptar pre-ordres, els nous i els clients actuals han realitzat comandes a una taxa prop de quatre vegades major que en el mateix període del passat any", ha afegit aquesta empresa.

contador