ep archivo   logo de apple en su tienda en paris
CARLOS HERGUETA - Archivo

Apple ha decidit retardar fins al menys el proper mes de gener el retorn a les oficines corporatives del seu personal, previst anteriorment per al proper mes d'octubre, a causa de l'augment de casos de Covid-19 i les noves variants de la malaltia.

Segons Bloomberg, la companyia va informar la seva plantilla que confirmaria el cronograma de reobertura un mes abans que es requereixi que els treballadors tornin a l'oficina. Una volta al gener de 2022 significaria que els treballadors d'Apple haurien passat gairebé dos anys sense haver d'acudir presencialment a les instal·lacions.

En un primer moment, Apple pretenia que tot el personal tornés a les oficines corporatives a principis de setembre, encara que va decidir retardar la volta fins a l'octubre. Quan es requereixi que els treballadors tornin, s'espera que treballin a l'oficina almenys tres dies a la setmana (dilluns, dimarts i dijous), mentre que podran treballar de manera remota els dimecres i divendres.

D'aquesta manera, Apple se sumaria a altres grans empreses nord-americana que han decidit posposar els seus plans de retorn massiu a les oficines, com el gegant del comerç electrònic Amazon, així com companyies financeres com Wells Fargo o BlackRock.

Segons informava la cadena britànica BBC, Amazon ja ha comunicat al seu personal que no haurà de reincorporar-se a les oficines de la companyia fins el 3 de gener de 2022, revocant així l'ordre inicial que fixava la tornada per al proper mes de setembre. De la seva banda, BlackRock, la gestora de fons del món, així com el banc Wells Fargo, han informat a les seves respectives plantilles que posposaran els plans inicials per a la tornada a les oficines davant la propagació de virus als Estats Units.

Noticias relacionadas

contador