ep archivo   apple logo
MARCOPAKO Ï£¿ - Archivo

Apple està explorant el desenvolupament d'un robot domèstic mòbil després de fracassar amb el cotxe elèctric, segons publica Bloomberg aquest dijous.

  • 189,72$
  • 1,22%

El fabricant de l'iPhone està sota la pressió del mercat per buscar noves fonts de creixement per als seus ingressos, després que les vendes del cèlebre dispositiu s'estiguin estancant a la Xina.

Els enginyers d'Apple han estat explorant un robot mòbil que pot seguir els usuaris per casa seva i també han desenvolupat un avançat dispositiu domèstic de taula que utilitza robòtica per moure una pantalla.

L'objectiu seria llançar un nou producte que utilitzi funcions avançades d'intel·ligència artificial (IA) i es pugui utilitzar de forma massiva a les llars. Tot i que encara no és clar l'enfocament que pot adoptar aquest robot, ja que el projecte es troba en una fase inicial de desenvolupament.

Apple també ha explorat altres idees per a la llar, incloent-hi un nou dispositiu central domèstic amb una pantalla semblant a la d'un iPad.

Tot i això, els executius dubten que un producte d'aquest tipus es pugui convertir en una gran font d'ingressos, a causa de l'elevada competència en aquest camp.

Noticias relacionadas

contador