bao fan china renaissance
Bloomberg Television/YouTube

Bao Fan, el CEO de China Renaissance, col·laboraria en una investigació governamental, segons ha assegurat l'entitat financera i recull CNBC. Quan fa uns dies se'n va anunciar la desaparició el 16 de febrer, les accions de China Reinaissance van caure més d'un 20%.

L'empresa ha assegurat aquest dilluns que "el senyor Bao es troba cooperant en una investigació" que s'està realitzant a la República de la Xina, tot i que no n'ha donat més detalls. A més, també ha aclart que els negocis de China Reinaissance continuaran operant amb normalitat com ho han fet fins ara.

El mitjà financer xinès Caixin va assegurar fa uns quants dies que la desaparició de Bao Fan es va produir després de la investigació per part de la Xina de Cong Lin, un altre executiu de China Reinaissance i president de Huajing Securities, una filial de l'entitat.

Aquesta investigació es va produir després que l'oficina de Shanghai de la Comissió Reguladora del Mercat de Valors de la Xina digués al setembre que Huajing havia violat els requisits de la llei de valors en matèria de govern corporatiu, i després va demanar a Cong que se sotmetés a una investigació.

L'entitat va marcar mínim històric al mercat el 17 de febrer, l'endemà de l'anunci de la desaparició de Bao Fan, però ha aconseguit canviar la tendència als últims dies.

Noticias relacionadas

contador