ep consejero delegadobekerley energia paul atherley endebutbolsa
BME

Anglo Pacifc Group ha reduït per sota del 5% la seva participació a l'accionariat de Berkeley Energia Limited, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,22€
  • -0,90%

En concret, aquest fons, que anteriorment ostentava un 6,92% de la companyia minera, va disminuir el 4 de setembre la seva participació al 4,96%, per la qual cosa el total de drets de vot que controla es redueix a 12,8 milions, que posseeix de manera directa.

Anglo Pacific Group és l'única companyia cotitzada a la London Stock Exchange centrada en obtenir royalties de recursos naturals miners i pagar una part substancial als seus accionistes mitjançant dividends.

Berkeley Energia va rebre el mes d'agost la llicència urbanística (UL) de l'Ajuntament de Retortillo al seu projecte de la mina d'urani a la localitat de la província de Salamanca, en els termes establerts en la Llei d'Urbanisme i el Reglament d'Urbanisme de Castella i Lleó.

D'aquesta manera, la companyia australiana avança en el seu projecte, ja que aquesta llicència és un permís d'ús de sòl necessari per a les obres de construcció de la mina.

Els títols de la minera australiana s'han convertit en un dels millors valors en el mercat espanyol enguany, amb una pujada en el que va de 2020 de gairebé el 176%.

Noticias relacionadas

contador