• El nomenament del president de Santander Brasil estarà subjecte a les autoritzacions reguladores pertinents
ana_patricia_botin_630_300

Banc Santander nomena com a conseller independent Álvaro Antonio Cardoso de Souza, actual president no executiu del consell d'administració de Santander Brasil. Una decisió que ha adoptat aquest dimarts el consell d'administració de l'entitat que presideix Ana Botín. L'equip executiu, reunit a San Francisco (Estats Units), ha convocat la propera Junta General Ordinària d'Accionistes, que previsiblement se celebrarà el 23 de març en segona convocatòria.

  • 4,85€
  • 2,16%

"També es proposarà a la junta la ratificació del nomenament de Ramiro Mato com a conseller independent, així com la reelecció d'altres cinc consellers: Carlos Fernández González, Ignacio Benjumea Cabeza de Vaca, Guillermo de la Dehesa, Sol Daurella Comadrán i Homaira Akbari", afirma un comunicat enviat per la companyia.

Amb la incorporació de Cardoso de Souza i la ratificació de Mato, el consell d'administració de l'entitat torna a estar compost per 15 membres, dels quals nou, la majoria, són independents. "El consell de Santander compta amb diversitat de gènere (un terç són dones), de nacionalitats (espanyola, britànica, nord-americana, mexicana i portuguesa) i amb àmplia representació sectorial (finances, distribució, tecnologia, infraestructures i del món acadèmic i universitari)", destaca el banc.

Alvaro Antonio Cardoso de Souza (1948), nascut a Portugal, és llicenciat en Economia i Administració d'Empreses per la Universitat Pontifícia Catòlica de São Paulo i compta amb estudis en universitats nord-americanes com les de Pittsburgh i The Wharton Business School a Pennsilvània. A més, és director d'ADS-Gestão, Consultoria i Investimentos; president del consell d'administració del Fons Brasiler per a la Biodiversitat (FUNBIO), i membre dels consells d'administració de les següents societats i organitzacions: WWF International, WWF-Brasil, Duratex S.A, AmBev i Grup Lliura. El nomenament de Cardoso de Souza estarà subjecte a les autoritzacions reguladores pertinents.

Noticias relacionadas

contador